Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Drupal 7 vs 8 - Vital Modules

  1. Drupalstat 8
  2. Pathauto
  3. Chaos værktøjssuite
  4. Omdiriger
  5. XML Sitemap
  6. metatag
  7. Funktioner
  8. patologisk
  9. Administrationsmenu
  10. Google Analytics
  11. webformular
  12. Synopsis
  13. Fremtiden

  En kollega for nylig delte en artikel med mig, der opregnede en række Drupal-moduler, som forfatteren følte var vigtige komponenter i en virksomhedsbygning.

  • Pathauto - Konfigurerbar, automatisk venlig URL-generering
  • XML sitemap - genererer et xml sitemap, der opfylder sitemap.org specifikationer. Hjælper med at søge edderkopper og etablerer indholdsoprindelse til SEO
  • patologisk - tilføjer input filter, der automatisk opdaterer links til at sætte til den aktuelle server URL
  • Google Analytics - integrerer brugeranalyser, AdSense, 403 & 404 fejl osv
  • Chaos værktøjssuite (ctools) - et sæt API'er og værktøjer til udviklere. Også en afhængighed af Visninger
  • visninger - Drupal 7-modulets mest populære bidrag. Visninger giver dig mulighed for at oprette dynamisk indholdsfortegnelse med filtre, relationer og mere fra en forespørgselsbygger-brugergrænseflade
  • webformular - Det næstmest populære Drupal 7-modul. Bruges til at lave tilpassede formularer for at indsamle brugerdata.

  Det er svært at argumentere med ovenstående. Disse moduler dækker nogle solid funktionalitet fra grundlæggende SEO til udvikling. Jeg vil foreslå nogle tilføjelser dog:

  • Administrationsmenu - Solid base menu med hurtige links til site administration, content management og developer funktioner
  • Funktioner - lader dig pakke konfiguration af websteder til eksporterbare moduler.
  • metatag - Et ton af SEO-venlige godbidder, herunder sidetitel, kanonisk URL, support til Facebooks Open Graph og meget mere
  • Omdiriger / Global omdirigering - API'er og konfiguration til at administrere omdirigeringer, herunder SEO skadelige duplikat links
  • CKEditor - WYSIWYG editor

  Selvfølgelig er der masser af andre moduler, som du måske vil tilføje til specifikke brugssager som Administrative Visninger, Medier, CKEditor, Dato, Biblioteker API osv., Men ovenstående giver dig en solid baseinstallation med hensyn til SEO og funktionalitet til indhold redaktører og udviklere.

  Drupalstat 8

  Function1-teamet har været fokuseret på Drupal 8-udvikling i år, så jeg besluttede at vise, hvordan Drupal 8 kan opfylde disse krav. Lige ud af porten er der to vigtige Drupal 7 moduler, der er blevet vedtaget i kernen i Drupal 8:

  De fleste af de mest populære moduler i listen har i det mindste alfa- eller beta-udgivelser. Det er, at de ikke nødvendigvis er komplette eller 100% fejlfri, men det betyder ikke, at du ikke kan bruge dem. Faktisk er der i mange tilfælde langt færre åbne problemer i Drupal 8-filialerne end i Drupal 7-filialerne.

  Pathauto

  En alfa-udgivelse er tilgængelig. Har afhængigheder på to andre moduler med egne alfaudgivelser, Polet og Ctools

  Chaos værktøjssuite

  Alpha frigivelse er tilgængelig.

  Omdiriger

  Alpha frigivelse er tilgængelig. Vigtigt BEMÆRK : Global omdirigering er ikke længere nødvendig. Det er bemærket i Drupal 8 sporing problem for omdirigering at Global Redirect er blevet slået sammen.

  XML Sitemap

  Alpha frigivelse ledig. For en mindre funktionsrig xml sitemap implementering, men med en fuld projekt udgivelse, tjek Enkel XML Sitemap .

  metatag

  Beta frigivelse. Dette er ikke så fuldt udstyret som Drupal 7 branchen endnu, men spørgsmålet kø viser aktiv udvikling fra vedligeholdere.

  Funktioner

  Beta frigivelse. Og en meget aktiv problemkø. Hvis du har undret dig, om Configuration Management Initiative (CMI) i Drupal 8 har gjort dette modul ubrugeligt, har det ikke. Jeg elsker de nye konfigurationsstyringsfunktioner i Drupal 8, men Funktioner vil forblive en praktisk pakker. Faktisk er den samlede erfaring sandsynligvis bedre, da du kan installere Funktioner i dit udviklingsmiljø og derefter bruge den normale CMI-arbejdsgang til at implementere opdateringer op i kæden. Interessant emne fra Phase2-bloggen i april: Funktioner kan bruges til at overvinde, "konfiguration eksisterer allerede" problemer, som du måske kører ind, når du geninstallerer eller opdaterer et modul. Jeg har ikke testet dette endnu, men hvis det virker, ville det være et godt arbejde.

  patologisk

  Dev udgivelse kun. Desværre har der ikke været nogen bevægelse på Drupal 8-siden siden november 2015. Jeg har fornemmelse af, at dette er blevet prioriteret, da funktionaliteten er mere af en god til at have snarere end en kritisk funktion. I mange tilfælde fjerner forsigtig konfiguration og bedste praksis behovet for dette modul overhovedet.

  Administrationsmenu

  Lukket som duplikat. Dette modul er blevet afskediget til fordel for Admin Toolbar

  Google Analytics

  Fuld Drupal 8 frigivelse.

  webformular

  Ingen Drupal 8 udgivelse. Gode ​​nyheder og dårlige nyheder her. Den gode nyhed er, at du kan få nogle af de grundlæggende funktionaliteter i form oprettelse ved hjælp af de fornyede kontaktformer i Drupal 8 core. Tilføj i Kontaktopbevaring modul, der udnytter det faktum, at kontaktformularer i Drupal 8 er nu enheder, og du har en masse funktionsdækning. Nu for de dårlige nyheder. Webform i Drupal 7 var meget feature-rich og mange af disse funktioner er ikke tilgængelige ved hjælp af kontaktformularer, som de står. Ting som granulære tilladelser pr. Formular, formularer med flere sider, visse eksportmuligheder osv. Dette populære modul vil helt sikkert være tilbage.

  Synopsis

  Som vi kan se Drupal 8 bidrag er stadig meget et igangværende arbejde. Men med et så solidt og spændende nyt basismodul arbejder medarbejdere flittigt med at skubbe tingene fremad. I min erfaring dækker Drupal 8 nemt de grundlæggende funktionaliteter, som vi har brug for. Endnu bedre klarer det at gøre det med langt færre bidragede moduler. Og bedst af alt er at skrive moduler i Drupal 8 en blast.

  På grund af det faktum, at så meget af Drupal 8 er baseret på andre open source-systemer, som Symfony2 og Twig, finder jeg for første gang i min Drupal-udviklingskarriere hjælp til ikke-Drupal-specifikke ressourcer. Jeg kan ikke udtrykke, hvor fantastisk det er at se min erfaring med Twig-syntaks fra Python Flask-udviklingen, oversætte. Prøv det, du vil blive glædeligt overrasket over at se, hvor nemt du kan bruge filtre og syntaks, der ikke nødvendigvis dokumenteres for Drupal 8 og få dem til kun at fungere. Og det samme gælder for moduludvikling. Takket være Cipix for det store overblik over Drupal 8 rammer og dets kryds med Symfony 2.

  Takket være Cipix for det store overblik over  Drupal 8 rammer  og dets kryds med Symfony 2

  Fremtiden

  Der er sikkert områder i Drupal 8, der kræver ekstra arbejde for at få den funktionalitet, du er vant til fra Drupal 7. Jeg kigger på dig Medier . Men det er her, hvor Drupal-samfundet skinner igen. Awesome kreationer springer op hele tiden, og vi nyder godt af det. Se for eksempel mediehåndteringen i Drupal 8 Lightning ditribution. Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget standardisering jeg ser i Drupal 8 udvikling. Langt mere end i Drupal 7 er der accepterede måder at gøre ting på. Det betyder, at vi kan koncentrere vores kreativitet på at tilføje til det hurtigt voksende økosystem med Drupal 8 funktioner.


   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»