Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Drupal 7 vs 8 - Vital modulok

  1. Drupal állam 8
  2. Pathauto
  3. Chaos eszközkészlet
  4. Átirányítás
  5. XML webhelytérkép
  6. metacímkéje
  7. Jellemzők
  8. Kóros
  9. Adminisztráció menü
  10. A Google Analytics
  11. Webform
  12. Szinopszis
  13. A jövő

  Egy kolléga nemrégiben megosztott egy cikket velem, amely egy olyan Drupal-modult tartalmazott, amelyet a szerző úgy érezte, hogy a vállalkozás létfontosságú összetevői voltak.

  • Pathauto - konfigurálható, automatikus barátságos URL-generáció
  • XML sitemap - létrehoz egy xml webhelytérképet, amely megfelel a sitemap.org specifikációinak. Segít keresni a pókokat, és tartalmi eredetet hoz létre a SEO számára
  • Kóros - hozzáad egy bemeneti szűrőt, amely automatikusan frissíti a linkeket az aktuális kiszolgáló URL-jére
  • A Google Analytics - integrálja a felhasználói elemzéseket, az AdSense, a 403 & 404 hibákat stb
  • Chaos eszközkészlet (ctools) - API-k és eszközök a fejlesztők számára. A nézetek függősége is
  • Nézetek - a legnépszerűbb Drupal 7 modul. A nézetek segítségével dinamikus tartalomlistát hozhat létre szűrőkkel, kapcsolatokkal és még sok mással a lekérdezéskészítő felhasználói felületéről
  • Webform - a második legnépszerűbb Drupal 7 modul. Testreszabott űrlapok készítése a felhasználói adatok összegyűjtésére.

  Nehéz vitatkozni a fentiekkel. Ezek a modulok az alapvető SEO-től a fejlesztésig néhány szilárd funkciót fednek le. Néhány kiegészítést javaslom:

  • Adminisztráció menü - szilárd alapmenü, gyors összeköttetéssel a webhely adminisztrációjához, a tartalomkezeléshez és a fejlesztői funkciókhoz
  • Jellemzők - lehetővé teszi az oldal konfigurálását exportálható modulokba.
  • metacímkéje - egy csomó SEO-barát termék, beleértve az oldalcímet, a kanonikus URL-t, a Facebook nyitott grafikonjának támogatását és még sok más
  • Átirányítás / Globális átirányítás - API-k és konfiguráció az átirányítások kezeléséhez, beleértve a SEO károsodó ismétlődő hivatkozásokat
  • CKEditor - WYSIWYG szerkesztő

  Természetesen van egy csomó más modul is, amelyeket esetleg hozzá szeretne adni bizonyos felhasználási esetekhez, mint például az adminisztratív nézetek, a média, a CKEditor, a dátum, a könyvtárak API stb. szerkesztők és fejlesztők.

  Drupal állam 8

  A Function1 csapat ebben az évben a Drupal 8 fejlesztésére összpontosított, ezért úgy döntöttem, hogy megmutatom, hogyan tudja a Drupal 8 teljesíteni ezeket a követelményeket. Közvetlenül a kaputól két lényeges Drupal 7 modul van, amelyeket a Drupal 8-ban fogadtak el:

  A listában a legnépszerűbb modulok többsége legalább alfa vagy béta kiadásokkal rendelkezik. Ez az, hogy nem feltétlenül teljes vagy 100% -os hibamentes, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudja használni őket. Valójában sok esetben sokkal kevesebb nyitott kérdés van a Drupal 8 kódágában, mint a Drupal 7 ágában.

  Pathauto

  Az alfa kiadás elérhető. Függősége van két másik modul alpha kiadásainak, Jelképes és Ctools

  Chaos eszközkészlet

  Az Alpha kiadás elérhető.

  Átirányítás

  Az Alpha kiadás elérhető. Fontos MEGJEGYZÉS : A globális átirányításra nincs szükség. Megjegyezték a Drupal 8 követési probléma az átirányításhoz a globális átirányítás beolvadt.

  XML webhelytérkép

  Az Alpha kiadás elérhető. A kevésbé gazdag xml webhelytérkép-implementációhoz, de teljes projektkiadással, nézd meg Egyszerű XML webhelytérkép .

  metacímkéje

  Béta kiadás. Ez még nem olyan teljes, mint a Drupal 7 ága, de a probléma sora a fenntartók aktív fejlődését mutatja.

  Jellemzők

  Béta kiadás. És egy nagyon aktív kérdéssor. Ha azon tűnődtél, vajon a Drupal 8 Configuration Management Initiative (CMI) a modult használhatatlanná tette-e, nem. Szeretem a Drupal 8 új konfigurációs kezelési lehetőségeit, de a funkciók továbbra is praktikus csomagolónak maradnak. Valójában az általános tapasztalat valószínűleg jobb lesz, mivel telepítheti a fejlesztőkörnyezetbe a Tulajdonságokat, majd használhatja a normál CMI munkafolyamatot a láncok frissítéseinek telepítéséhez. Érdekes elem a Phase2 blogból áprilisban: A funkciók leküzdhetők, a "konfiguráció már létezik" problémák, amelyek a modul újratelepítésénél vagy frissítésénél jelentkezhetnek. Ezt még nem teszteltem, de ha ez jól működik, egy szép munka lenne.

  Kóros

  Csak Dev kiadás. Sajnos 2015 novemberétől a Drupal 8-as ágon semmilyen mozgás nem történt. Úgy érzem, hogy ezt a prioritást elhagyták, mivel a funkcionalitás inkább egy inkább szép, mint inkább kritikus funkció. Sok esetben a gondos konfiguráció és a legjobb gyakorlat megszünteti a modul szükségességét.

  Adminisztráció menü

  Két példányban zárva. Ez a modul elavult Admin eszköztár

  A Google Analytics

  Teljes Drupal 8 kiadás.

  Webform

  Nincs Drupal 8 kiadás. Jó hír és rossz hír itt. A jó hír az, hogy a formanyomtatvány alapvető funkcióit a Drupal 8 magban a megújult kapcsolati űrlapok segítségével kaphatja meg. Add hozzá a Kapcsolat tárolása modul, amely kihasználja azt a tényt, hogy a Drupal 8 kapcsolati űrlapjai most már entitások, és rengeteg funkcióval rendelkezik. Most a rossz híreket. A Drupal 7 webes formanyomtatványa nagyon gazdag volt, és sok ilyen funkció nem érhető el a kapcsolati űrlapok segítségével. Olyan dolgok, mint a formázott engedélyek, többoldalas nyomtatványok, bizonyos exportlehetőségek stb. Ez a népszerű modul minden bizonnyal vissza fog térni.

  Szinopszis

  Amint láthatjuk, Drupal 8 hozzászólásai még mindig egy folyamatban lévő munka. Az ilyen szilárd és izgalmas új bázismodul-hozzájárulók azonban szorgalmasan dolgoznak a dolgok előrehaladásával. Tapasztalataim szerint a Drupal 8 könnyen lefedi a szükséges alapfunkciókat. Még ennél is jobb , ha ezt sokkal kevésbé járul hozzá a modulokhoz. És ami a legjobb , a Drupal 8 író moduljai robbanás.

  Mivel a Drupal 8 olyan sok más nyílt forráskódú rendszeren alapul, mint a Symfony2 és a Twig, először a Drupal fejlesztési karrieremben nem Drupal-specifikus erőforrásokat találok. Nem tudom kifejezni, hogy mennyire félelmetes, hogy a Python Flask fejlesztéséből származó Twig-szintaxissal kapcsolatos tapasztalataimat lefordítják. Próbáld ki, kellemesen meglepődni fogod, hogy milyen könnyen használhatsz olyan szűrőket és szintaxist, amelyek nem feltétlenül dokumentálva vannak a Drupal 8-hoz, és hogy csak dolgozzanak. Ugyanez vonatkozik a modulfejlesztésre is. Köszönet a Cipixnek a nagyszerű áttekintésért Drupal 8 keretrendszer és a Symfony 2 metszéspontjaival.

  Köszönet a Cipixnek a nagyszerű áttekintésért  Drupal 8 keretrendszer  és a Symfony 2 metszéspontjaival

  A jövő

  A Drupal 8-ban minden bizonnyal olyan területek találhatók, amelyek extra munkát igényelnek a Drupal 7-től megszokott funkcionalitáshoz. Média . De a Drupal közösség ismét ragyog. Félelmetes alkotások merülnek fel az egészben, és mindannyian előnyösek. Például nézze meg a médiakezelést a Drupal 8 Villám ditribution. Nagyon megdöbbentem, hogy mennyi szabványosítást látok a Drupal 8 fejlesztésében. Sokkal több, mint a Drupal 7-ben, a dolgok elfogadott módjai vannak. Ez azt jelenti, hogy a kreativitásunkat a Drupal 8 funkciók gyorsan bővülő ökoszisztémájához való hozzáadásával tudjuk összpontosítani.


   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»