Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Egotimer az én naplóm

  1. IsoTimer

  Ma, a teljes időhiány és az orosz személy szeretete miatt, nehéz kényszeríteni magát arra, hogy kitartson, és ami a legfontosabb, hogy rendszeresen vegyen részt egy komoly üzletben (a kivétel a hátborzongató főnökök vagy a tüzes szenvedély erre a dologra). Ezért olyan nagy a kereslet az időgazdálkodás és a szeretett ember motivációja.

  Bármely tervezési könyv első két fejezete lényegében két posztulátumot tartalmaz: Bármely tervezési könyv első két fejezete lényegében két posztulátumot tartalmaz:

  • azonosítsa magának a fő célokat, amelyeket elérni szeretne
  • megtervezni a teljesítményüket

  Tehát a mai hozzászólás témája az IsoTimer naplója, az általam használt feladatütemező. A letöltéshez kattintson a gombra.

  IsoTimer

  -mobil alkalmazás Android-eszközökhöz, ami önmagában is megteheti a napot. Meglehetősen kényelmes és szép, és itt vannak a főbb előnyök, amelyek miatt az Isotimer-et használom:

  • Mobilitás. Mivel elsősorban a táblagépet és a telefont használom, számomra fontos, hogy a napló mindig a táskában legyen, és gyorsan hozzá tudok adni egy feladatot, vagy módosíthatom az ütemtervet, és az IsoTimerben ez a folyamat nagyon egyszerű. Meg tudod csinálni a tervezést, miközben dolgozol, vagy az orvosnál ülsz. Kiderül, hogy a napló mindig veled van.
  • Egy világos struktúra "cél-feladat-részfeladat". Ezt semmilyen alkalmazásban nem láttam, mert általában az eseteket külön beírják a naptárba, a To-do tervezését - a lap önmagában megy, és a célokat folyamatosan szem előtt kell tartani a nap, hét vagy hónap feladatainak megtervezése érdekében. Itt mindent más: van egy „Célok” c. Rész, mindegyikhez rendelheti a Feladatokat - a cél eléréséhez szükséges műveleteket, és a Feladatok - kisebb feladatokat a Feladatok megoldásához. Ugyanakkor a feladatok egyaránt megtervezhetők, amikor a célt leírták, és minden nap elején. Ehhez van egy speciális „Start my day” fül, ahol a célok felváltva görgetnek a szemed előtt, és felveheted a feladatokat.
  • A regisztráció - függőleges és vízszintes naptárak, a feladatok oldalán vagy alatt, a célok fa nézetében jelennek meg, a feladatot közvetlenül az ujjával mozgathatja a naptárba vagy a naptárba egy mozgással, hogy a feladatot egy másik időpontra mozgassa. Természetesen a feladatokat különböző színekkel lehet kiemelni, átméretezett értesítéseket, szerkeszteni közvetlenül a naptárból. A teljes alkalmazáshoz 6 színséma létezik, azonban fele elég homályos.
  • Minden feladathoz csatolhat egy fájlt, képet vagy kapcsolatot, beállíthat figyelmeztetést, vagy konvertálhatja a feladatot jegyzetként, részfeladatként, kinevezésként vagy célként. Nagyon kényelmes a határidők megtervezése, projektek vagy magyarázó megjegyzések és megjegyzések csatolása az ügyfelektől.
  • A Pro verzió bemutatja a Google-naptárakkal és feladatokkal való szinkronizálási képességet, valamint a biztonsági másolatok, rajzok és egyéb funkciók exportálásának, importálásának és létrehozásának képességét. Mi - még nem tudom, mert elég szabad verzió a szem számára.

  Most minden ügyemet egy helyen gyűjtöttem össze, és az ügyet keveset hagyják - ne lusta legyek azok végrehajtására.


   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»