Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Где купить переходник на фотоаппарат

   Я решила попробовать заработать в интернете на фотографиях, и приобрела хороший фотоаппарат. Спустя некоторое время я захотела снимать мелкие объекты, например песчинки песка или капельки воды. Но

   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Пребарувачите

  1. Како да управувате со сложеност и да донесувате знаења од различни апликации и платформи Белата книга...
  2. Глобален извештај за дигитална реклама
  3. Глобален извештај за дигитална реклама.
  4. Подобрување на банкарството со приодот на IBM Smarter Process
  5. Попаметен процес во ерата на клиентот
  6. Извештај за Гарднер Магичен квадрант за пребарување на претпријатија
  7. Мерење на враќањето на знаењето во еден голем свет на податоци
  8. Детската болница Бостон ја спроведува Coveo за да обезбеди оптимална нега на пациентите
  9. KeyBank ги подобрува резултатите и употребата со Coveo за напредно пребарување на претпријатија
  10. Харис корпорација спроведува Напредно пребарување на претпријатија за зголемување на продуктивноста
  11. Подобрување на банкарството со приодот на IBM Smarter Process
  12. Попаметен процес во ерата на клиентот
  13. Добијте видливост, инсајт и контрола со CFO за ефикасноста на инсајт решение од IBM
  14. 4 копчиња за персонализирање на веб-искуството
  15. Да започнеме со телеприсуството
  16. Flashmaps: Премиер извор за Flash Интерактивни Мапи - AreaSelector евалуација пакет
  17. Аналитичар извештај: Преземање на соработка на следното ниво
  18. Што секој CXO треба да знае за Веб 2.0?
  19. Постигнување на вашата публика: Практичен водич за онлајн дистрибуција на видео
  20. Бизнис Барај наспроти пребарување на потрошувачите: 5 разлики Вашата компанија не може да ги игнорира
  21. Search Engine Optimization и Pay-Per-Click (ППЦ): Холистички приод
  22. Белата книга: 12 убијци на кампањата на оптимизација
  23. Решение за архивирање и складирање на е-пошта за усогласеност, задржување и електронско откривање
  24. Cisco Unified Access (UA) и дајте свој уред (BYOD) CVD

  Како да управувате со сложеност и да донесувате знаења од различни апликации и платформи

  Белата книга Објавено од: ASG софтверски решенија Објавено на: 12 мај 2010 година

  За многу организации, управувањето и испораката на знаењето содржано во документите е тешко или невозможно поради технолошкиот диспаритет. Конвенционалните пристапи кон управувањето со знаењето функционираат во рамките на ограничувањата на различни платформи, апликации и излезни уреди и не успеваат да го решат технолошкиот диспаритет.

  Тагови:

  Тагови:

  Uponor студија на случај: На патот кон маркетинг зрелост со Sitecore® Experience Platform ™

  Студија на случај објавена од: Sitecore Објавено на: 11 септември 2015

  Преземете го сега за да дознаете како Упонор ги реши овие предизвици со користење на The Sitecore® Experience Platform ™ и користење на моделот на зрелост на искуства со клиенти на Sitecore за да креира сопствен план за планови за маркетинг кој создава извонредни кориснички искуства.

  Тагови:

  Тагови:

  Глобален извештај за дигитална реклама

  Белата книга Објавено од: Adobe Објавено на: 03.02.2015

  Овој извештај од извештајот ја проценува дигиталната рекламна активност, предвидува трендови на социјалните медиуми и онлајн-рекламирањето.

  Тагови:

  Тагови:

  Глобален извештај за дигитална реклама.

  Белата книга Објавено од: Adobe Објавено на: 03.02.2015

  Овој извештај од извештајот ја проценува дигиталната рекламна активност, предвидува трендови на социјалните медиуми и онлајн-рекламирањето.

  Тагови:

  Тагови:

  Подобрување на банкарството со приодот на IBM Smarter Process

  Белата книга Објавено од: IBM Објавено на: 04 март 2014

  Очекувањата на купувачите никогаш не биле толку високи. Сепак, лидерите на многу банки и финансиски институции се уште не успеваат да обезбедат непречено, персонализирано, навремено и релевантно искуство низ каналите. Со проширување на зголемениот обем на податоци за клиентите, банкарите можат да креираат информации за постојано да го подобрат своето разбирање за користењето на производот, профитабилноста, ризикот, однесувањето на купувачите и финансиските потреби. Пристапете до оваа бела хартија денес за да дознаете за стручни решенија кои можат да ви помогнат да ги откриете вашите деловни операции и да создадете компанија фокусирана на клиентите. Прочитајте сега за да истражите повеќе.

  Тагови:

  Тагови:

  Попаметен процес во ерата на клиентот

  Белата книга Објавено од: IBM Објавено на: 04 март 2014

  Возраст на клиентот. Можно е дека нема термин подобро ја илустрира сегашната ера на бизнисот. Клиентите очекуваат нивното искуство да биде беспрекорно на секое поле на контакт, а со конкурентите само со еден клик (или допрете), лидерите на компанијата имаат силен поттик за реализација. Онлајн трговците на мало имаат поставено висок стандард во начинот на кој тие постојано ги ангажираат клиентите - не само за време на комерцијалната трансакција, туку пред, за време и по секоја интеракција со клиентот. Дали давателите на услуги во индустриите, како што се банкарството, осигурувањето, здравството и владата, можат да го исполнат предизвикот?

  Тагови:

  Тагови:

  Извештај за Гарднер Магичен квадрант за пребарување на претпријатија

  Белата книга Објавено од: Coveo Датум на објавување: 13.11.2013

  Магичниот квадрант на Гартнер за пребарување на Enterprise вклучува детална анализа на првите 15 провајдери на пребарување преку целосна визија и способност за извршување.

  Тагови:

  Тагови:

  Мерење на враќањето на знаењето во еден голем свет на податоци

  Белата книга Објавено од: Coveo Датум на објавување: 13.11.2013

  Оваа е-книга ги опишува најсовремените стратегии и технологии кои ги трансформираат иницијативите за управување со знаење преку претворање на податоци и информации од било каде во вистинско знаење.

  Тагови:

  Тагови:

  Детската болница Бостон ја спроведува Coveo за да обезбеди оптимална нега на пациентите

  Студија на случај објавена од: Coveo Датум на објавување: 13.11.2013

  Во здравствената индустрија, секоја секунда се брои. Дознајте како Детската болница во Бостон го користи Coveo за да им обезбеди на лекарите и персоналот во болницата лесно локални прецизни критични информации за грижата за пациентот.

  Тагови:

  Тагови:

  KeyBank ги подобрува резултатите и употребата со Coveo за напредно пребарување на претпријатија

  Студија на случај објавена од: Coveo Датум на објавување: 13.11.2013

  Каде Fortune 500 банката со 15.000 вработени и 90 милијарди долари во средствата под управа се претворат кога се обидува да го отклучи потенцијалот во својата внатрешна база на знаење? KeyBank се сврте кон Coveo.

  Тагови:

  Тагови:

  Харис корпорација спроведува Напредно пребарување на претпријатија за зголемување на продуктивноста

  Студија на случај објавена од: Coveo Датум на објавување: 13.11.2013

  Каде технолошка компанија вредна 5,5 милијарди долари со 15,000 вработени и годишно истражување за истражување и развој потрошила еден милијарда долари да се претвори во поефективен начин да ги искористи постоечките истражувања и инженерско знаење и да избегне дуплирање на работата? Корпорацијата Харис се сврте кон Ковео. прочитајте ја оваа студија на случај за да дознаете како Харис ја подобри продуктивноста, комуникациите и иновациите.

  Тагови:

  Тагови:

  Подобрување на банкарството со приодот на IBM Smarter Process

  Белата книга Објавено од: IBM Датум на објавување: 12.11.2013

  Очекувањата на купувачите никогаш не биле толку високи. Сепак, лидерите на многу банки и финансиски институции се уште не успеваат да обезбедат непречено, персонализирано, навремено и релевантно искуство низ каналите. Со проширување на зголемениот обем на податоци за клиентите, банкарите можат да креираат информации за постојано да го подобрат своето разбирање за користењето на производот, профитабилноста, ризикот, однесувањето на купувачите и финансиските потреби. Пристапете до оваа бела хартија денес за да дознаете за стручни решенија кои можат да ви помогнат да ги откриете вашите деловни операции и да создадете компанија фокусирана на клиентите. Прочитајте сега за да истражите повеќе.

  Тагови:

  Тагови:

  Попаметен процес во ерата на клиентот

  Белата книга Објавено од: IBM Датум на објавување: 12.11.2013

  Возраст на клиентот. Можно е дека нема термин подобро ја илустрира сегашната ера на бизнисот. Клиентите очекуваат нивното искуство да биде беспрекорно на секое поле на контакт, а со конкурентите само со еден клик (или допрете), лидерите на компанијата имаат силен поттик за реализација. Онлајн трговците на мало имаат поставено висок стандард во начинот на кој тие постојано ги ангажираат клиентите - не само за време на комерцијалната трансакција, туку пред, за време и по секоја интеракција со клиентот. Дали давателите на услуги во индустриите, како што се банкарството, осигурувањето, здравството и владата, можат да го исполнат предизвикот?

  Тагови:

  Тагови:

  Добијте видливост, инсајт и контрола со CFO за ефикасноста на инсајт решение од IBM

  Webinar Објавено од: IBM Датум на објавување: 30 октомври 2013 година

  Дознајте како вашата финансиска организација може да добие видливост, увид и контрола врз контролите на перформансите со решението за увид на ефикасноста на CFO од IBM.

  Тагови:

  Тагови:

  4 копчиња за персонализирање на веб-искуството

  Белата книга Објавено од: IBM Датум на објавување: 15 октомври 2013 година

  Откријте ги четирите клучни димензии за персонализиран веб-маркетинг и учат од вистинските успеси на животот на претпријатијата кои ја направија персонализираната мрежа суштински дел од нивните стратегии за раст. Како што можете да видите, веб-маркетингот може да постигне споредлив успех кога ќе ги направите четирите персонализации чекори свој.

  Тагови:

  Тагови:

  Да започнеме со телеприсуството

  Белата книга Објавено од: Cisco Systems Датум на објавување: 05 јуни 2013

  4 чекори за успешна видео соработка

  Тагови:

  Тагови:

  Flashmaps: Премиер извор за Flash Интерактивни Мапи - AreaSelector евалуација пакет

  Бесплатна услуга објавена од: Флешмапи Датум на објавување: 16 август 2011 година

  Конвертирај ги вашите бази на податоци во корисни геопросторни информации во брзо! Интерактивни мапи за површини во светот, САД, Канада, држави, окрузи и многу повеќе!

  Тагови:

  Тагови:

  Аналитичар извештај: Преземање на соработка на следното ниво

  Белата книга Објавено од: IBM Датум на објавување: 19 октомври 2010 година

  Научете како да ги користите технологиите на Enterprise 2.0 за да ја преземете соработката во вашата компанија на следното ниво!

  Тагови:

  Тагови:

  Што секој CXO треба да знае за Веб 2.0?

  Белата книга Објавено од: MicroAgility Датум на објавување: 18 февруари 2009 година

  "Веб 2.0" е термин за мода кој го опишува трендот во користењето на World Wide Web технологијата и веб-дизајнот кој има за цел да ја зајакне креативноста, размената на информации и, пред сè, соработката меѓу корисниците.

  Тагови:

  Тагови:

  Постигнување на вашата публика: Практичен водич за онлајн дистрибуција на видео

  Белата книга Објавено од: BrightCove Објавено Декември 12, 2008

  Со експлозивниот раст на онлајн видео, многу продавачи експериментираат со различни стратегии за дистрибуција. Откријте како можете брзо, лесно да ја развивате вистинската стратегија за дистрибуција на вашата онлајн видео содржина. Правилната стратегија за дистрибуција може да го зголеми сообраќајот кон вашиот веб-сајт, да изгради пошироко познат и влијателен бренд и да се приклучи на претходно недостапни бази на клиенти.

  Тагови:

  Тагови:

  Бизнис Барај наспроти пребарување на потрошувачите: 5 разлики Вашата компанија не може да ги игнорира

  Белата книга Објавено од: Ultraseek Објавено на: 07.03.2008

  Оваа бела хартија дава детален поглед на уникатните потреби за пребарување на бизнис на денешните трговски претпријатија и владини агенции.

  Тагови:

  Тагови:

  Search Engine Optimization и Pay-Per-Click (ППЦ): Холистички приод

  Белата книга Објавено од: Fathom SEO Датум на објавување: 28.01.2008

  Нов водич од Fathom SEO објаснува како бизнисите можат да го зголемат напорите за маркетинг на пребарувачот со усвојување на сеопфатен план за управување со Pay-Per-Click и Search Engine Optimization. Дознајте како ефикасно да споделувате податоци за клучни зборови, рекламна копија и ефикасност на целните страници.

  Тагови:

  Тагови:

  Белата книга: 12 убијци на кампањата на оптимизација

  Белата книга Објавено од: Fathom SEO Датум на објавување: 28.01.2008

  Научете што не треба да сторите кога започнувате кампања за оптимизација на оптимизација (SEO) за да привлечете повеќе посетители, води и продажби. Овој водич ги опфаќа перформансите на клучните зборови, размислувањата за ROI, холистичките пристапи и анализата за рангирање.

  Тагови:

  Тагови:

  Решение за архивирање и складирање на е-пошта за усогласеност, задржување и електронско откривање

  Белата книга Објавено од: DocuLex Датум на објавување: 01.01.2001

  Едноставно е најефтино ефикасна опција за обезбедување на вашите организации преку електронска пошта, чекајќи откривање на податоци и исполнување на регулаторната усогласеност.

  Тагови:

  Тагови:

  Cisco Unified Access (UA) и дајте свој уред (BYOD) CVD

  Белата книга Објавено од: Cisco Објавено на: 13 февруари 2015 година

  Добијте водич за потврден дизајн на Cisco кој ви помага да распоредите лични, корпоративни и гостински уреди на високо безбедна мрежа. Пополнете го формуларот за да го добиете водичот за дизајн сега.

  Тагови:

  Дали давателите на услуги во индустриите, како што се банкарството, осигурувањето, здравството и владата, можат да го исполнат предизвикот?
  Вработени и 90 милијарди долари во средствата под управа се претворат кога се обидува да го отклучи потенцијалот во својата внатрешна база на знаење?
  Дали давателите на услуги во индустриите, како што се банкарството, осигурувањето, здравството и владата, можат да го исполнат предизвикот?

   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»