Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Drupal 7 vs 8 - Module vitale

  1. Starea lui Drupal 8
  2. Pathauto
  3. Setul de instrumente pentru haos
  4. Redirecţiona
  5. Sitemap XML
  6. metaetichetă
  7. Caracteristici
  8. Patologic
  9. Meniu administrare
  10. Google Analytics
  11. Webform
  12. Rezumat
  13. Viitorul

  Un coleg a împărtășit recent un articol cu ​​mine care a enumerat un număr de module Drupal pe care autorul le-a simțit ca fiind componente vitale ale unei întreprinderi construite.

  • Pathauto - configurare automată a URL-urilor configurabile
  • Sitemap XML - generează o hartă site XML care îndeplinește specificațiile sitemap.org. Ajută păianjenii de căutare și stabilește originea conținutului pentru SEO
  • Patologic - adaugă un filtru de intrare care actualizează automat link-urile pentru a pune la adresa URL a serverului curent
  • Google Analytics - integrează analizele de utilizator, erorile AdSense, 403 și 404 etc
  • Setul de instrumente pentru haos (ctools) - un set de API-uri și instrumente pentru dezvoltatori. De asemenea, o dependență pentru Vizualizări
  • Vizualizări - cel mai popular modul Drupal 7 contribuit. Vizualizările vă permit să creați înregistrarea dinamică a conținutului cu filtre, relații și multe altele de la un interfață utilizator cu interfața de generare de interogări
  • Webform - cel de-al doilea cel mai popular modul Drupal 7 a contribuit. Folosit pentru a face formulare personalizate pentru a aduna date de utilizator.

  E greu de argumentat cu cele de mai sus. Aceste module acoperă unele funcționalități solide de la SEO de bază la dezvoltare. Aș sugera câteva adăugiri:

  • Meniu administrare - meniu solid de bază cu legături rapide pentru administrarea site-ului, gestionarea conținutului și funcțiile dezvoltatorului
  • Caracteristici - vă permite să configurați configurația site-ului în modulele exportabile.
  • metaetichetă - o tona de bunătăți SEO, inclusiv titlul paginii, adresa URL canonică, suport pentru Facebook Open Graph și multe altele
  • Redirecţiona / Redirecționarea globală - API-uri și configurare pentru a gestiona redirecționări, inclusiv link-uri care dăunează duplicat SEO
  • CKEditor - editorul WYSIWYG

  Desigur, există o mulțime de alte module pe care ați putea dori să le adăugați pentru cazuri de utilizare specifice cum ar fi: Vizualizări administrative, Media, CKEditor, Data, Biblioteci API, etc, dar cele de mai sus vă oferă o bază solidă de instalare în termeni de SEO și funcționalitate pentru conținut editori și dezvoltatori.

  Starea lui Drupal 8

  Echipa Function1 sa concentrat pe dezvoltarea Drupal 8 in acest an, asa ca am decis sa arat cum Drupal 8 poate indeplini aceste cerinte. Chiar în afara porții există două module esențiale Drupal 7 care au fost adoptate în nucleul Drupal 8:

  Cele mai populare module din listă au cel puțin versiuni alfa sau beta. Asta înseamnă că acestea nu sunt neapărat funcții complete sau 100% bug free, dar asta nu înseamnă că nu le poți folosi. De fapt, în multe cazuri există mult mai puține probleme deschise în ramurile de cod Drupal 8 decât în ​​ramurile Drupal 7.

  Pathauto

  Este disponibilă o versiune alfa. Are dependențe de alte două module cu propriile relee alfa, Jeton și Ctools

  Setul de instrumente pentru haos

  Versiunea Alpha este disponibilă.

  Redirecţiona

  Versiunea Alpha este disponibilă. Notă importantă: Redirecționarea globală nu mai este necesară. Este remarcat în Drupal 8 problema de urmărire pentru Redirect că Global Redirect a fost îmbinată.

  Sitemap XML

  Alpha disponibilă. Pentru o implementare a sitemap-ului xml bogat în funcții, dar cu o versiune completă a proiectului, verificați Sitemap XML simplu .

  metaetichetă

  Descărcarea beta. Aceasta nu este pe deplin prezentată ca sucursala Drupal 7, dar coada de așteptare prezintă o dezvoltare activă de la administratori.

  Caracteristici

  Descărcarea beta. Și o coadă de probleme foarte activă. Dacă v-ați întrebat dacă Inițiativa de gestionare a configurației (CMI) din Drupal 8 a făcut acest modul inutil, nu a reușit. Îmi plac opțiunile de gestionare a configurărilor noi în Drupal 8, dar caracteristicile vor rămâne un ambalaj la îndemână. De fapt, experiența globală este probabil să fie mai bună, deoarece puteți instala caracteristici în mediul de dezvoltare și apoi utilizați fluxul normal de lucru CMI pentru a implementa actualizări în lanț. Un articol interesant de pe blogul Phase2 din aprilie: Caracteristicile pot fi folosite pentru a depăși problemele care pot apărea atunci când reintroduceți sau actualizați un modul. Nu am testat încă acest lucru, dar dacă funcționează, ar fi o muncă frumoasă.

  Patologic

  Numai lansarea dispozitivului Dev. Din păcate, nu există nici o mișcare pe ramura Drupal 8 din noiembrie 2015. Simt că acest lucru a fost de-prioritizat, deoarece funcționalitatea este mai degrabă o caracteristică drăguță de a avea decât o caracteristică critică. În multe cazuri, configurația atentă și cele mai bune practici elimină necesitatea acestui modul.

  Meniu administrare

  Închis ca duplicat. Acest modul a fost depreciat în favoarea Bara de instrumente Admin

  Google Analytics

  Drupal 8 de presă complet.

  Webform

  Nu este lansat Drupal 8. Vești bune și vesti proaste aici. Vestea bună este că puteți obține o parte din funcționalitatea de bază a creării formularului utilizând formularele de contact reînnoite din nucleul Drupal 8. Adăugați în Contactați Stocarea modul care profită de faptul că formele de contact din Drupal 8 sunt acum entități și aveți o mulțime de acoperire a caracteristicilor. Acum pentru vestea proastă. Formularul web în Drupal 7 a fost foarte bogat în caracteristici și multe dintre aceste caracteristici nu sunt disponibile utilizând formularele de contact în starea lor. Lucruri precum permisiuni granulare per formular, formulare multi-pagini, anumite opțiuni de export etc. Acest modul popular va fi întors în mod sigur.

  Rezumat

  După cum vedem, contribuțiile Drupal 8 sunt încă o lucrare în plină desfășurare. Cu toate acestea, contribuabilii modulului de bază, atât de solizi și interesanți, lucrează cu sârguință pentru a împinge lucrurile înainte. În experiența mea, Drupal 8 acoperă cu ușurință funcționalitatea de bază de care avem nevoie. Chiar mai bine , reușește să facă acest lucru cu mult mai puține module contribuite. Și, cel mai bine , scrierea modulelor în Drupal 8 este o explozie.

  Datorită faptului că atât de mult din Drupal 8 se bazează pe alte sisteme open source, cum ar fi Symfony2 și Twig, pentru prima dată în cariera mea de dezvoltare Drupal găsesc resurse non-Drupal specifice. Nu pot exprima cât de minunat este să-mi văd experiența cu sintaxa Twig din dezvoltarea Python Flask. Încearcă-l, vei fi plăcut surprins să vezi cât de ușor poți folosi filtrele și sintaxa care nu sunt neapărat documentate pentru Drupal 8 și să le dai doar de lucru. Și același lucru este valabil și pentru dezvoltarea modulelor. Vă mulțumim pentru Cipix pentru o mare imagine de ansamblu a Drupal 8 cadru și intersecțiile sale cu Symfony 2.

  Vă mulțumim pentru Cipix pentru o mare imagine de ansamblu a  Drupal 8 cadru  și intersecțiile sale cu Symfony 2

  Viitorul

  Există, desigur, domenii în Drupal 8 care necesită o muncă suplimentară pentru a obține funcționalitatea de care sunteți obișnuit de la Drupal 7. Mă uit la tine Mass-media . Dar aici comunitatea Drupal strălucește din nou. Creatii extraordinare se ridica peste tot si noi toti beneficiem. De exemplu, verificați manevrarea suportului media în Drupal 8 Lightning distribuție de. Sunt foarte impresionat de cât de mult standardizare văd în dezvoltarea Drupal 8. Mai mult decât în ​​Drupal 7, există modalități acceptate de a face lucrurile. Ceea ce inseamna ca ne putem concentra creativitatea pe adaugarea la ecosistemul rapid de dezvoltare a caracteristicilor Drupal 8.


   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»