Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Motorë kërkimi

  1. Si të menaxhoni kompleksitetin dhe të shpërndani njohuri nga aplikacionet dhe platformat e ndryshme...
  2. Raporti global i reklamimit dixhital
  3. Raporti global i reklamimit dixhital.
  4. Përmirësimi i bankingut me qasjen e IBM Smarter Process
  5. Procesi më i mençur në moshën e konsumatorit
  6. Raporti Gartner Magic Quadrant për Kërkimin e Ndërmarrjeve
  7. Matja e kthimit të njohurive në një botë të madhe të dhënash
  8. Spitali i Fëmijëve Boston Zbaton Coveo për të siguruar kujdesin optimal të pacientëve
  9. KeyBank përmirëson rezultatet dhe përdorimin me Coveo për kërkim të avancuar të ndërmarrjeve
  10. Korporata Harris zbaton kërkimin e avancuar të ndërmarrjes për të rritur produktivitetin
  11. Përmirësimi i bankingut me qasjen e IBM Smarter Process
  12. Procesi më i mençur në moshën e konsumatorit
  13. Shikoni dukshmërinë, Insight dhe Kontrollin me Zgjidhjen e Performancës së Performancës së CFO Nga IBM
  14. 4 çelësat për personalizimin e përvojës në ueb
  15. Fillimi me Telepresence
  16. Flashmaps: Burimi Kryeministri për Flash Interactive Maps - Paketa Vlerësimi AreaSelector
  17. Raporti i Analistit: Bashkëpunimi në nivelin e ardhshëm
  18. Çfarë duhet të dini çdo CXO për Web 2.0?
  19. Arritja e audiencës suaj: Një udhëzues praktik për shpërndarjen e videos në internet
  20. Kërkimi i Biznesit dhe Kërkimi i Konsumatorit: 5 Dallimet Kompania juaj nuk mund të përballojë të injorojë
  21. Search Engine Optimization dhe Pay-Per-Click (PPC): Një qasje holistike
  22. Libri i Bardhë: 12 vrasës të fushatës SEO
  23. Zgjidhja e menaxhimit të arkivimit dhe ruajtjes së postës elektronike për pajtueshmërinë, mbajtjen dhe zbulimin elektronik
  24. Cisco Unified Access (UA) dhe sjellja e pajisjes suaj (BYOD) CVD

  Si të menaxhoni kompleksitetin dhe të shpërndani njohuri nga aplikacionet dhe platformat e ndryshme

  Libri i Bardhë Botuar Nga: ASG Software Solutions Data e publikimit: 12 maj 2010

  Për shumë organizata, menaxhimi dhe shpërndarja e njohurive të përmbajtura në dokumente është e vështirë ose e pamundur për shkak të pabarazisë teknologjike. Qasjet konvencionale në menaxhimin e njohurive punojnë brenda kufizimeve të platformave, aplikacioneve dhe pajisjeve të prodhimit të ndryshëm dhe nuk adresojnë pabarazinë teknologjike.

  Tags:

  Tags:

  Studimi i rastit Uponor: Në rrugën drejt maturimit të marketingut me Platformën Experience® të Sitecore®

  Studimi i rastit Botuar Nga: Sitecore Publikuar data: 11 shtator 2015

  Shkarko tani për të mësuar se si Uponor u përball me këto sfida duke përdorur platformën Experiencecore ™ dhe duke përdorur modelin e maturimit të Përvojës së Klientit të Sitecore për të krijuar një plan marketingu personal të hartës që krijon përvoja të jashtëzakonshme të konsumatorëve.

  Tags:

  Tags:

  Raporti global i reklamimit dixhital

  Libri i Bardhë Botuar Nga: qerpiç Publikuar Data: Shkurt 03, 2015

  Ky raport Benchmark vlerëson aktivitetin reklamues dixhital, parashikon tendencat e mediave sociale dhe reklamimit në internet.

  Tags:

  Tags:

  Raporti global i reklamimit dixhital.

  Libri i Bardhë Botuar Nga: qerpiç Publikuar Data: Shkurt 03, 2015

  Ky raport Benchmark vlerëson aktivitetin reklamues dixhital, parashikon tendencat e mediave sociale dhe reklamimit në internet.

  Tags:

  Tags:

  Përmirësimi i bankingut me qasjen e IBM Smarter Process

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Data e publikimit: 04 mars 2014

  Pritjet e klientëve nuk kanë qenë kaq të larta. Megjithatë, udhëheqësit në shumë banka dhe institucione financiare ende nuk arrijnë të ofrojnë një përvojë të qetë, të personalizuar, në kohë dhe relevante në të gjithë kanalet. Duke shfrytëzuar sasinë në rritje të të dhënave për klientët, bankierët mund të krijojnë informata për të përmirësuar vazhdimisht kuptimin e tyre të përdorimit të produktit, rentabilitetin, rrezikun, sjelljen e blerjes dhe nevojat financiare. Hyni në këtë letër të bardhë për të mësuar rreth zgjidhjeve të ekspertëve që mund t'ju ndihmojnë të zbuloni veprimet tuaja të biznesit dhe të krijoni një kompani të fokusuar tek klienti. Lexo tani për të eksploruar më shumë.

  Tags:

  Tags:

  Procesi më i mençur në moshën e konsumatorit

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Data e publikimit: 04 mars 2014

  Mosha e konsumatorit. Ndoshta asnjë term më mirë ilustron epokën e tanishme të biznesit. Konsumatorët presin që përvoja e tyre të jetë e përsosur në çdo prekje, dhe me konkurrentët vetëm një klik (ose trokitje e lehtë) larg, udhëheqësit e kompanisë kanë një nxitje të fortë për të ofruar. Shitësit me pakicë online kanë vendosur një standard të lartë në mënyrën që ata angazhojnë konsumatorët në baza të vazhdueshme - jo vetëm gjatë transaksionit komercial, por para, gjatë dhe pas çdo ndërveprimi me klientin. A mund të përmbushin sfidat ofruesit e shërbimeve në industri të tilla si bankat, sigurimet, shëndetësia dhe qeveria?

  Tags:

  Tags:

  Raporti Gartner Magic Quadrant për Kërkimin e Ndërmarrjeve

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Coveo Data e publikimit: 13 nëntor 2013

  Quadrant Magjike Gartner për Ndërmarrjet Kërko përfshin analizë të detajuar të 15 ofruesve më të lartë të kërkimit përgjatë tërësisë së vizionit dhe aftësisë për të ekzekutuar.

  Tags:

  Tags:

  Matja e kthimit të njohurive në një botë të madhe të dhënash

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Coveo Data e publikimit: 13 nëntor 2013

  Ky eBook përshkruan strategjitë dhe teknologjitë e fundit që transformojnë iniciativat e menaxhimit të njohurive duke i kthyer të dhënat dhe informacionet kudo në njohuri të zbatueshme.

  Tags:

  Tags:

  Spitali i Fëmijëve Boston Zbaton Coveo për të siguruar kujdesin optimal të pacientëve

  Studimi i rastit Botuar Nga: Coveo Data e publikimit: 13 nëntor 2013

  Në industrinë e kujdesit shëndetësor, çdo numër i dytë llogaritet. Mësoni se si Spitali i Fëmijëve i Bostonit përdor Coveo për të siguruar klinikët dhe stafin e spitalit lehtësisht të saktë dhe kritik të kujdesit për pacientin.

  Tags:

  Tags:

  KeyBank përmirëson rezultatet dhe përdorimin me Coveo për kërkim të avancuar të ndërmarrjeve

  Studimi i rastit Botuar Nga: Coveo Data e publikimit: 13 nëntor 2013

  Ku ndodh një bankë Fortune 500 me 15,000 punonjës dhe 90 miliardë dollarë në asetet nën menaxhim kur të kërkojë të zhbllokojë potencialin në bazën e saj të njohur të njohurive? KeyBank u kthye në Coveo.

  Tags:

  Tags:

  Korporata Harris zbaton kërkimin e avancuar të ndërmarrjes për të rritur produktivitetin

  Studimi i rastit Botuar Nga: Coveo Data e publikimit: 13 nëntor 2013

  Ku do të kalojë një kompani teknologjie prej 5.5 miliardë dollarësh me 15.000 punonjës dhe një R & D vjetore prej 1 miliard dollarë për një mënyrë më efektive për të takuar hulumtimet ekzistuese dhe njohuritë inxhinierike dhe për të shmangur dublikimin e punës? Harris Corporation u kthye në Coveo. lexoni këtë studim të rastit për të mësuar se si Harris ka përmirësuar produktivitetin, komunikimin dhe inovacionin.

  Tags:

  Tags:

  Përmirësimi i bankingut me qasjen e IBM Smarter Process

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Data e publikimit: 12 Nëntor 2013

  Pritjet e klientëve nuk kanë qenë kaq të larta. Megjithatë, udhëheqësit në shumë banka dhe institucione financiare ende nuk arrijnë të ofrojnë një përvojë të qetë, të personalizuar, në kohë dhe relevante në të gjithë kanalet. Duke shfrytëzuar sasinë në rritje të të dhënave për klientët, bankierët mund të krijojnë informata për të përmirësuar vazhdimisht kuptimin e tyre të përdorimit të produktit, rentabilitetin, rrezikun, sjelljen e blerjes dhe nevojat financiare. Hyni në këtë letër të bardhë për të mësuar rreth zgjidhjeve të ekspertëve që mund t'ju ndihmojnë të zbuloni veprimet tuaja të biznesit dhe të krijoni një kompani të fokusuar tek klienti. Lexo tani për të eksploruar më shumë.

  Tags:

  Tags:

  Procesi më i mençur në moshën e konsumatorit

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Data e publikimit: 12 Nëntor 2013

  Mosha e konsumatorit. Ndoshta asnjë term më mirë ilustron epokën e tanishme të biznesit. Konsumatorët presin që përvoja e tyre të jetë e përsosur në çdo prekje, dhe me konkurrentët vetëm një klik (ose trokitje e lehtë) larg, udhëheqësit e kompanisë kanë një nxitje të fortë për të ofruar. Shitësit me pakicë online kanë vendosur një standard të lartë në mënyrën që ata angazhojnë konsumatorët në baza të vazhdueshme - jo vetëm gjatë transaksionit komercial, por para, gjatë dhe pas çdo ndërveprimi me klientin. A mund të përmbushin sfidat ofruesit e shërbimeve në industri të tilla si bankat, sigurimet, shëndetësia dhe qeveria?

  Tags:

  Tags:

  Shikoni dukshmërinë, Insight dhe Kontrollin me Zgjidhjen e Performancës së Performancës së CFO Nga IBM

  Webinar Publikuar Nga: IBM Data e publikimit: 30 tetor 2013

  Mësoni se si organizata juaj e financave mund të fitojë shikueshmëri, njohuri dhe kontroll mbi lëmenjtë e performancës me zgjidhjen e perspektivës së performancës së CFO nga IBM.

  Tags:

  Tags:

  4 çelësat për personalizimin e përvojës në ueb

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Data e publikimit: 15 tetor 2013

  Zbuloni katër dimensione kryesore për marketingun e personalizuar të uebit dhe mësoni nga sukseset reale të ndërmarrjeve që kanë bërë web të personalizuar një pjesë thelbësore të strategjive të tyre të rritjes. Siç mund ta shihni, web marketing mund të arrijë sukses të krahasueshëm kur të bëni katër personalizimin hapa tuaj.

  Tags:

  Tags:

  Fillimi me Telepresence

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Cisco Systems Data e publikimit: 05 qershor 2013

  4 hapat për bashkëpunimin e suksesshëm të videos

  Tags:

  Tags:

  Flashmaps: Burimi Kryeministri për Flash Interactive Maps - Paketa Vlerësimi AreaSelector

  Oferta e lirë Publikuar nga: Flashmaps Publikuar Data: 16 gusht, 2011

  Konvertoni bazat e të dhënave tuaja në informacione të dobishme gjeohapësinore në një punë të menjëhershme! Harta të zonave interaktive të botës, SHBA, Kanada, shtete, qarqe dhe më shumë!

  Tags:

  Tags:

  Raporti i Analistit: Bashkëpunimi në nivelin e ardhshëm

  Libri i Bardhë Botuar Nga: IBM Publikuar Data: 19 tetor 2010

  Mësoni se si të përdorni teknologjitë Enterprise 2.0 për të marrë bashkëpunim në kompaninë tuaj në nivelin e ardhshëm!

  Tags:

  Tags:

  Çfarë duhet të dini çdo CXO për Web 2.0?

  Libri i Bardhë Botuar Nga: MicroAgility Data e publikimit: 18 shkurt 2009

  "Web 2.0" është një term i modës që përshkruan trendin në përdorimin e teknologjisë dhe dizajnit të uebit në botë, që synon të rrisë kreativitetin, shkëmbimin e informacionit dhe më së shumti bashkëpunimin midis përdoruesve.

  Tags:

  Tags:

  Arritja e audiencës suaj: Një udhëzues praktik për shpërndarjen e videos në internet

  Libri i Bardhë Botuar Nga: BrightCove Data e publikimit: 12 dhjetor 2008

  Me rritjen eksplozive të videove në internet, shumë marketerë po eksperimentojnë me një sërë strategjish të shpërndarjes. Zbuloni se si mundeni shpejt dhe lehtë të zhvilloni strategjinë e duhur të shpërndarjes për përmbajtjen tuaj të videos në internet. Strategjia e shpërndarjes së duhur mund të rrisë trafikun në faqen tuaj të internetit, të ndërtojë një markë më të njohur dhe me ndikim, dhe të trokitje e lehtë në bazat e konsumatorëve më parë të paarritshëm.

  Tags:

  Tags:

  Kërkimi i Biznesit dhe Kërkimi i Konsumatorit: 5 Dallimet Kompania juaj nuk mund të përballojë të injorojë

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Ultraseek Data e publikimit: 07 mars 2008

  Ky dokument i bardhë siguron një vështrim në thellësi të nevojave unike të kërkimit të biznesit të ndërmarrjeve tregtare dhe agjencive qeveritare.

  Tags:

  Tags:

  Search Engine Optimization dhe Pay-Per-Click (PPC): Një qasje holistike

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Fathom SEO Data e publikimit: Janar 28, 2008

  Një udhëzues i ri nga Fathom SEO shpjegon se si bizneset mund të maksimizojnë përpjekjet e marketingut të search engine duke miratuar një plan të menaxhimit holistik për Pay-Per-Click dhe Search Engine Optimization. Mësoni si t'i shpërndani në mënyrë efektive të dhënat në lidhje me fjalët kryesore, performancën e faqeve të kopjimit dhe uljes së faqes.

  Tags:

  Tags:

  Libri i Bardhë: 12 vrasës të fushatës SEO

  Libri i Bardhë Botuar Nga: Fathom SEO Data e publikimit: Janar 28, 2008

  Mësoni se çfarë të mos bëni kur nisni një fushatë optimizimi të motor kërkimi (SEO) për të tërhequr më shumë vizitorë, drejton dhe shitjet. Ky udhëzues mbulon performancën e fjalëve, konsideratat ROI, qasjet holistike dhe analizën e rangut.

  Tags:

  Tags:

  Zgjidhja e menaxhimit të arkivimit dhe ruajtjes së postës elektronike për pajtueshmërinë, mbajtjen dhe zbulimin elektronik

  Libri i Bardhë Botuar Nga: DocuLex Publikuar Data: Jan 01, 2001

  Thjesht alternativa me kosto më efikase për sigurimin e emaileve të organizatave tuaja në pritje të zbulimit të të dhënave dhe përmbushjes së pajtueshmërisë rregullatore.

  Tags:

  Tags:

  Cisco Unified Access (UA) dhe sjellja e pajisjes suaj (BYOD) CVD

  Libri i Bardhë Botuar Nga: cisco Data e publikimit: 13 shkurt 2015

  Merrni udhëzuesin e dizajnit të validuar të Cisco që ju ndihmon të vendosni pajisjet personale, të korporatave dhe të vizitorëve në një rrjet shumë të sigurt. Plotësoni formularin për të marrë udhëzuesin e dizajnit tani.

  Tags:

  A mund të përmbushin sfidat ofruesit e shërbimeve në industri të tilla si bankat, sigurimet, shëndetësia dhe qeveria?
  Punonjës dhe një R & D vjetore prej 1 miliard dollarë për një mënyrë më efektive për të takuar hulumtimet ekzistuese dhe njohuritë inxhinierike dhe për të shmangur dublikimin e punës?
  A mund të përmbushin sfidat ofruesit e shërbimeve në industri të tilla si bankat, sigurimet, shëndetësia dhe qeveria?

   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»