Официальный сайт движения «Москва без Лужкова!»
Главная Новости Москвы Наши новости Популярное
 • Новости
 • Новости
 • ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ
  логин
  пароль
     
   Где купить переходник на фотоаппарат

   Я решила попробовать заработать в интернете на фотографиях, и приобрела хороший фотоаппарат. Спустя некоторое время я захотела снимать мелкие объекты, например песчинки песка или капельки воды. Но

   Уборка квартир в москве
   Проф уборка квартир в москве позволяет не беспокоиться о кавардаке, который повстречает Вас либо Вашу вторую половинку. Если Вы закатывали гулкую вечеринку, а на утро остались совершенно одни, то конкретно

   Оклейка авто в Москве
   Наверняка всем автомобилистам знакома ситуация, когда любимый железный конь требует устранения возникшей неисправности, а на СТО говорят, что рабочий день мол заканчивается, а завтра так и, вообще выходной.

  Новости

  Drupal 7 vs 8 - Vital Modules

  1. Drupalstat 8
  2. Pathauto
  3. Chaos verktygsvit
  4. Dirigera om
  5. XML Sitemap
  6. metatagg
  7. Funktioner
  8. patologisk
  9. Administrationsmeny
  10. Google Analytics
  11. Webbformulär
  12. Synopsis
  13. Framtiden

  En kollega delade nyligen en artikel med mig som listade ett antal Drupal-moduler som författaren tyckte var viktiga komponenter i ett företagsbyggande.

  • Pathauto - Konfigurerbar, automatisk vänlig URL-generering
  • XML-sitemap - genererar en xml-sitemap som uppfyller sitemap.org-specifikationerna. Hjälper sökspindlar och skapar innehållsprung för SEO
  • patologisk - lägger till inmatningsfilter som automatiskt uppdaterar länkar för att lägga till den aktuella serverns webbadress
  • Google Analytics - Integrerar användaranalys, AdSense, 403 & 404 fel mm
  • Chaos verktygsvit (ctools) - en uppsättning API och verktyg för utvecklare. Också ett beroende för Visningar
  • Visningar - Den mest populära Drupal 7-modulen. Visningar låter dig skapa dynamisk innehållsförteckning med filter, relationer och mer från ett användarverktyg för sökfrågor
  • Webbformulär - Den näst mest populära Drupal 7-modulen. Används för att skapa anpassade formulär för att samla användardata.

  Det är svårt att argumentera med ovanstående. Dessa moduler täcker viss solid funktionalitet från grundläggande SEO till utveckling. Jag föreslår några tillägg men:

  • Administrationsmeny - Fast basmeny med snabba länkar för webbplatsadministration, innehållshantering och utvecklarfunktioner
  • Funktioner - låter dig paketera webbplatsens konfiguration till exporterbara moduler.
  • metatagg - Massor av SEO-vänliga godsaker inklusive sidtitel, kanonisk URL, stöd för Facebooks öppna graf och mer
  • Dirigera om / Global omdirigering - API och konfiguration för att hantera omdirigeringar inklusive SEO skadliga dubbla länkar
  • CKEditor - WYSIWYG-redaktör

  Självklart finns det massor av andra moduler som du kanske vill lägga till för specifika användningsfall som Administrativa visningar, Media, CKEditor, Date, Biblioteks API, etc. men ovanstående ger dig en stabil basinstallation när det gäller SEO och funktionalitet för innehåll redaktörer och utvecklare.

  Drupalstat 8

  Funktionen Function1 har fokuserat på Drupal 8-utveckling i år så jag bestämde mig för att visa hur Drupal 8 kan uppfylla dessa krav. Höger ut ur porten finns två viktiga Drupal 7-moduler som har antagits i kärnan i Drupal 8:

  De flesta av de mest populära modulerna i listan har åtminstone alfa- eller beta-utgåvor. Det är att de inte nödvändigtvis är komplett eller 100% buggfria men det betyder inte att du inte kan använda dem. Faktum är att det i många fall finns mycket färre öppna problem i Drupal 8-filialerna än i Drupal 7-filialerna.

  Pathauto

  En alfabetisering är tillgänglig. Har beroenden på två andra moduler med egna alfabetiseringar, Tecken och Ctools

  Chaos verktygsvit

  Alpha-utgåva är tillgängligt.

  Dirigera om

  Alpha-utgåva är tillgängligt. Viktigt OBS ! Global omdirigering behövs inte längre. Det är noterat i Drupal 8 spårningsproblem för omdirigering att Global Redirect har blivit sammanslagna.

  XML Sitemap

  Alpha-släpp tillgängligt. För en mindre funktionsrik XML-implementering av webbplatskartor, men med en fullständig projektversion, kolla in Enkel XML Sitemap .

  metatagg

  Beta-frisättning. Detta är inte så fullt ut som Drupal 7-grenen ännu, men problemkön visar aktiv utveckling från underhållarna.

  Funktioner

  Beta-frisättning. Och en mycket aktiv problemkö. Om du har undrat om Konfigurationshanteringsinitiativet (CMI) i Drupal 8 har gjort denna modul värdelös, har den inte. Jag älskar de nya konfigurationshanteringsalternativen i Drupal 8, men funktioner kommer att förbli en praktisk packare. I själva verket är den generella erfarenheten troligen bättre eftersom du kan installera funktioner i din utvecklingsmiljö och sedan använda det vanliga CMI-arbetsflödet för att distribuera uppdateringar upp i kedjan. Intressant objekt från Phase2-bloggen i april: Funktioner kan användas för att övervinna, "konfiguration finns redan" problem som du kan stöta på när du installerar eller uppdaterar en modul igen. Jag har inte testat detta ännu men om det fungerar skulle det vara ett trevligt arbete.

  patologisk

  Dev release bara. Tyvärr har det inte funnits någon rörelse på Drupal 8-filialen sedan november 2015. Jag känner att detta har varit prioriterade eftersom funktionaliteten är mer snygg att ha än en kritisk funktion. I många fall tar noggrann konfiguration och bästa praxis bort behovet av den här modulen alls.

  Administrationsmeny

  Stängt som dubbletter. Denna modul har avlägsnats till förmån för Adminverktygsfält

  Google Analytics

  Full Drupal 8 release.

  Webbformulär

  Ingen Drupal 8 release. Goda nyheter och dåliga nyheter här. Den goda nyheten är att du kan få några av de grundläggande funktionaliteterna för formskapande med hjälp av de omformade kontaktformulären i Drupal 8-kärnan. Lägg till i Kontakta förvaring modul som utnyttjar det faktum att kontaktformulär i Drupal 8 är nu enheter och du har mycket funktionstäckning. Nu för de dåliga nyheterna. Webform i Drupal 7 var mycket funktionell och många av dessa funktioner är inte tillgängliga med hjälp av kontaktformulär som de står. Saker som granulära behörigheter per formulär, flersidiga formulär, vissa exportalternativ etc. Den här populära modulen kommer definitivt tillbaka.

  Synopsis

  Som vi kan se Drupal 8 bidrag är fortfarande mycket arbete pågår. Men med en sådan solid och spännande ny basmodul arbetar medarbetarna hårt för att driva saker framåt. I min erfarenhet täcker Drupal 8 enkelt de grundläggande funktionalitet som vi behöver. Ännu bättre klarar det sig att göra det med mycket färre bidrogmoduler. Och bästa av allt är att skriva moduler i Drupal 8 en blast.

  På grund av det faktum att så mycket Drupal 8 är baserat på andra öppna källsystem, som Symfony2 och Twig, för första gången i min Drupal-utvecklingskarriär, hittar jag hjälp av icke-Drupal-specifika resurser. Jag kan inte uttrycka hur häftigt det är att se min erfarenhet med Twig-syntaxen från Python Flask-utvecklingen översättas över. Prova det, du kommer bli glatt överraskad för att se hur enkelt du kan använda filter och syntax som inte nödvändigtvis dokumenteras för Drupal 8 och få dem att bara fungera. Och detsamma gäller modulutveckling. Tack vare Cipix för den stora översynen av Drupal 8-ramverket och dess korsningar med Symfony 2.

  Tack vare Cipix för den stora översynen av  Drupal 8-ramverket  och dess korsningar med Symfony 2

  Framtiden

  Det finns säkert områden i Drupal 8 som kräver extra arbete för att få den funktionalitet som du brukar använda från Drupal 7. Jag tittar på dig Media . Men det är där Drupal-samhället lyser igen. Fantastiska skapelser sprider sig överallt och vi alla gagnar. Titta till exempel på mediahanteringen i Drupal 8 Lightning ditribution. Jag är verkligen imponerad av hur mycket standardisering jag ser i Drupal 8 utveckling. Mycket mer än i Drupal 7 finns det accepterade sätt att göra saker. Det innebär att vi kan koncentrera vår kreativitet på att lägga till det snabbt växande ekosystemet med Drupal 8-funktioner.


   

  Найди свой район!

  Восточный

  Западный

  Зеленоградский

  Северный

  Северо-Восточный

  Северо-Западный

  Центральный

  Юго-Восточный

  Юго-Западный

  Южный

  Поиск:      


   
  Rambler's Top100
  © 2007 Движение «Москва без Лужкова!»